Recenze: Revlon Colorstay Makeup Normal Dry Skin

11. dubna 2015 v 17:39 | Maruška H. |  Recenze
Po delší době je tu opět kosmetická recenze. Protože jsem z těch propršených a prosněžených dnů vybledla, hledala jsem nový makeup. Můj nejoblíbenější Imperial od Dermacolu mi v tohle období prostě nesedí. Značka Revlon mě zaujala už dřív a jejich Colorstay byl nadějný adept na další můj oblíbený makeup. Bohužel se v kamenných obchodech neprodává a tak jsem hledala na internetu. Shodou náhod ho měli na eshopu, kde jsem už dříve objednávala Tangle Teezer a byla jsem jak s objednávkou, tak s jednáním ze strany vedení moc spokojená. Byl za velmi dobrou cenu a tak jsem ani chvíli neváhala. A jestli lituju? Absolutně ne! Sice s makeupem musím strávit ještě víc času, ale už teď jsem si ho zamilovala.


Balení

Začnu něčím, co mě trochu mrzí a to je balení. Jsem zvyklá na pumpičku. Jentak rychle makeup vyndat, trochu si pumpnout na ruku a hned ho začít aplikovat. Řešení bez pumpičky je doopravdy nepraktické. Nelze kontrolovat, kolik makeupu si na ruku nalijete. Po aplikaci musíte přelitý makeup otřít z hrdla flakonku a při cestování se bojím, aby se nevylil. Takže balení za mě ne.

Cena

Jak jsem zminovala, objednávala jsem na mém oblíbeném eshopu, kde mají ceny opravdu nízké. Makeup stál 197kč.

Odstíny

Jedním slovem naprosto boží! Colorstay mají všemožné odstíny a konečně je světlý opravdu světlý. Mám 150 Buff chamois, což je jeden z nejsvěltejších s podtónem do žluta. Dokonale mi sedí a už teď je mi líto, až se opálím a nebudu ho moct používat.

Kromě odstínů je k dostání i verze pro mastnou pleť.

Aplikace

Makeup je tekutý - což mám ráda. Nanáším ho nejradši stippling brushem, nebo expert face brushem od RT. Prstama se dá také dobře zapracovat. Stačí ho jen trochu, hezky se roztírá a vytváří matný finish.
Krycí schopnost nemůžu moc soudit, protože pleť nemám nijak problematickou a většinou mi stačí jen korektor. Když ale krytí porovnám s jinými makeupy, řekla bych, že je střední až vyšší.

Na makeupu oceňuju výdrž, která dá v pohode celou dobu ve škole, bez nutnosti přepudrování. Sice je moje verze určená pro normální - suchou pleť, ale hydratační tedy moc není. Z čeho ale musím odvodit další mínus a to, že má makeup sklony k vysušování. Mám smíšenou pleť a na pár místech ekzem, který mažu snad vším a stejně nechce zmizet. Snažím se tedy pod makeup dávat hodně hydratace, aby se mi přes den nestala z obličeje sušenka. Je zajímavé, že póry a vrásky vůbec nezvýraznuje, ale suchá místa ano. Zatím sem ale nenašla makeup, který by tohle nedělal, takže to spíš svádím na krém proti ekzemu, který asi moc nepomáhá.

ruka bez makeupu

nad hřbetem ruky můžete vidět krycí schopnost makeupu

Závěr

Jestli tě už drogérkové makeupy omrzely, určitě tenhle vyzkoušej! :). Kromě balení a lehkého vysušování mu není co vytknout. Na léto si ho uričtě pořídím znovu, protože i přes sílu krytí nedělá masku, je lehký, zároveň nádherně zmatňuje a má bohatý výběr odstínů. Doporučuju.

Máš zkušenosti se značkou Revlon?



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Heaven | E-mail | Web | 11. dubna 2015 v 17:44 | Reagovat

Možná by se mi hodil, protože mám docela mastnou pleť a taky světlou :) Akorát škoda, že je bez pumpičky no :(

2 Maruška H. | E-mail | Web | 11. dubna 2015 v 17:51 | Reagovat

[1]: Tak to určitě vyzkoušej variantu pro mastnou pleť :). http://www.parfemy-elnino.cz/kosmetika-revlon-colorstay-makeup-combination-oily-skin
To mě taky štve :-( . Jedině přelít do nějakého flakonku s pumpičkou, ale to se mi moc nechce.

3 M. | E-mail | Web | 11. dubna 2015 v 18:34 | Reagovat

Ten vypadá zajímavě :) Určitě se na něj podívám, protože jsem taky hodně světlá a mám velké problémy najít kvalitní světlý make-up..

4 Míša | 11. dubna 2015 v 20:40 | Reagovat

Já už ho používám 2 roky, miluju ho :-) Nej mejkap, jiný už nechci. Mám ten na mastnou, nepociťuji, že by vysoušel, dobře se s ním pracuje, výborně kryje, skvělá je i výdrž + voděodolnost - i když mi slzí oči a mám mokro po očima, tak to s make upem ani nehne :-)

5 Bára | 11. dubna 2015 v 22:47 | Reagovat

Touhle recenzí si mi udělala fakt radost !! :-) O Colorstay uvažuju už dlouho a furt jsem nevěděla jestli do něj jít nebo ne. Po tvý recenzi určitě jo a navíc z toho elnina ho mají i dost levný O_O  :-)  :-)

6 neweresth | Web | 12. dubna 2015 v 9:49 | Reagovat

Mmmm, hezké, hezké, jsem ráda, že jsi spokojená. Mmm, třeba časem balení vylepší a pumpičku přidají, je pravda, že takto je to celkem dosti nepraktické. ^^

7 Melissa | Web | 12. dubna 2015 v 12:44 | Reagovat

To balení je určitě nepraktické a myslím,že to ani není vhodný make-up pro tebe.Už jenom z těch důvodů,že trpíš na ekzém a máš sklony k vysušování díky své pleti.Měla by sis pořídit make-up pro citlivou pleť kvalitní značky v lékárně.Jestli chceš poradit,napiš mi na můj blog:) :-P

8 Jája | E-mail | 12. dubna 2015 v 13:33 | Reagovat

Colorstay mám a taky mi lehounce vysušoval, nic hrozného :). Jinak ty prstýnky jsou nádherné! :O Už dlouho sháním takový.

9 Maruška H. | E-mail | Web | 12. dubna 2015 v 13:38 | Reagovat

[7]: Sice mám místy suchou pleť, ale mastí se mi T zóna a mít vyloženě hydratační by nebylo nejlepší, musela bych se furt pudrovat. Mě Colorstay moc vyhovuje a až příjde léto, věřím že i to vysušívání zmizí :-) . Zima holt udělala svoje.

10 Maruška H. | E-mail | Web | 12. dubna 2015 v 13:40 | Reagovat

[8]: Taky se mi prstýnky na první články moc líbí! :) . Mám je namixované z Iam, C&A a H&M :).

11 Kata Black | Web | 12. dubna 2015 v 13:58 | Reagovat

Ahoj,
máš fakt dobrej blog, čtu každej článek, jsou fakt super :)
Jenom jsem vám chtěla poradit, my s mamkou nakupujem oblečení tady http://goo.gl/4I8Vja , je to sice anglicky, ale hrozně levný, takže mi to mamka koupí a sobě rovnou taky :)
Kdyžtak napište co jste ulovily ;)

12 Ta "neviditelná" :) | Web | 12. dubna 2015 v 15:36 | Reagovat

Tento Make-up jsem viděla a hodlala jsme si ho koupit, ale nevěděla jsem zda bude dobrý. Hledala jsem recenze a nic zajímavého, co jsem vědět potřebovala jsem nenašla. A teď na tvém blogu je :-) Sice jsem si vyhlídla jiný odstín, ale teď aspoň vím více, takže super :-)
Až budu mít možnost, ihned zakoupím! :-) A jinak, fakt super recenze. Recenze, která za něco stojí! ;-)

13 Pita | Web | 12. dubna 2015 v 17:28 | Reagovat

Vypadá fajn:) teda až na to balení, což je určitě škoda:)

14 ellendee. | Web | 12. dubna 2015 v 21:46 | Reagovat

O tom makeupu jsem si četla zatím jen pozitivní recenze, takže až se někdy rozhodnu zacpávat póry na obličejí makeupem, tak si ho pořídím :-D jinak máš super lak na nehty :)

15 Calistka | Web | 12. dubna 2015 v 23:09 | Reagovat

Vypadá tedy, že má opravdu velmi dobrou schopnost krytí. Já nikdy nic od Revlonu neměla, ale tento make-up bych i zkusila celkově na jejich make-upy slyším jen dobré ohlasy. :)

16 Kate | Web | 13. dubna 2015 v 3:14 | Reagovat

Ahoj,
tohle je fakt úžasnej blog :)
Jestli můžu poradit, tak koukněte sem http://jdem.cz/br2pj5 .
Super obchod, naposled jsem vyhrála boty :D

17 Charlotte | Web | 13. dubna 2015 v 11:25 | Reagovat

Já teda makeup nepoužívám, ale jestli někdy začnu, tak si na tenhle snad vzpomenu :D

18 WaclawF | E-mail | 17. ledna 2017 v 14:25 | Reagovat

Chtěli byste zvýšit návštěvnost na molly-heddy-law.blog.cz několikrát? Hledat v google: Masitsu's tricks

19 WaclawS | E-mail | 29. dubna 2017 v 9:19 | Reagovat

Velmi pěkný blog, těším se na nová pracovní místa http://www.chefpaul.net/index/2/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama